Verkoop

Een optimaal verkoopresultaat van uw woning wordt bereikt door een professionele aanpak!

In de huidige markt vergt het verkopen van een woning meer ervaring dan ooit. Om het verkoopproces van uw woning zo goed mogelijk te laten verlopen bent u op zoek naar een makelaar die beschikt over kennis en vakkundigheid. Bij Van Veldhuizen Makelaardij bent u aan het juiste adres!

In overleg met u zorgen wij voor een juiste inschatting van een reële verkoopopbrengst van uw woning. Met o.a. het opstellen van een uitgebreide fullcolour verkoopbrochure, vermelding van uw woning op alle grote landelijke huizensites waaronder Funda en natuurlijk het “te koop” bord (indien gewenst) wordt uw woning zo breed mogelijk gepresenteerd.

Met begeleiding bij bezichtigingen, zullen wij uiteindelijk professioneel onderhandelen met de koper om voor u de beste verkoopprijs te realiseren.

Tot slot zal met het opstellen van de koopakte, het uitvoeren van de opleveringsinspectie en de overdracht bij de notaris.

Op deze wijze wordt de verkoop van uw woning perfect begeleid en bieden wij u transparantie, duidelijkheid en nemen wij al uw zorgen uit handen!

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak