Blijf na het boerenleven genieten in het buitengebied!

Blijf na het boerenleven genieten in het buitengebied!

 

Regelgeving houdt ons vandaag de dag allemaal bezig. Maar wat doet u ermee: laat u het links liggen of onderneemt u actie? Weet u wat u moet, mag en kan doen? Bent u zich bewust van uw kansen om te blijven wonen in het buitengebied? Want er gaat toch niets boven die heerlijke plek? Dat vinden wij ook! Maar zodra u stopt met het boerenleven, moet u ergens anders uw inkomen vandaan halen. En wilt u stallen afbreken (eventueel met subsidie), een andere bestemming aan uw grond geven of nieuw leven in uw schuur blazen, dan komt er opeens een hoop regelgeving om de hoek kijken. 

 

Daarom helpen wij u graag om op uw heerlijke plek te blijven wonen: wij bouwen een zonnepark op uw grond! Wij stellen voor u een ontwikkelingsovereenkomst op en maken van uw grond een ware zonneweide. Eventueel aangevuld met onderhoudswerkzaamheden, zoals het maaien van omliggende begroeiing. Het gevolg? Voor u blijvende inkomsten en dus kunt u blijven genieten in het buitengebied!

 

Misschien is dit niet uw eerste gedachte, maar voor een aantal bedrijven/locaties liggen er mooie mogelijkheden! Zo gaan we verpaupering in het buitengebied tegen en zorgen we voor een economische plus. 

 

Bent u ondertussen benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!